Aarhus Universitets segl

Grundtvig og Grundloven

I anledning af Grundlovens 175-års jubilæum udgiver Center for Grundtvigforskning bogen Grundtvig og Grundloven af Jens Lei Wendel-Hansen, der fortæller historien om Grundtvigs deltagelse i arbejdet med at formulere Grundloven og hans virke som politiker.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 7. juni 2024,  kl. 13:00 - 16:00

Sted

Vartov, København

Arrangør

Center for Grundtvigforskning

I anledning af Grundlovens 175-års jubilæum udgiver Center for Grundtvigforskning bogen Grundtvig og Grundloven af Jens Lei Wendel-Hansen, der fortæller historien om Grundtvigs deltagelse i arbejdet med at formulere Grundloven og hans virke som politiker. Grundtvig var en idealistisk tænker og en uortodoks politiker, og hans forsøg på at sætte sine tanker i spil i politikken fik et langt efterliv og påvirker sågar det danske demokrati i dag.

Kom og vær med, når Center for Grundtvigforskning fejrer Grundloven og udgivelsen Grundtvig og Grundloven ved åbent hus-arrangement  på Vartov, fredag den 7. juni, 13-16.

Her vil være mulighed for at besøge Grundtvigs Værker og høre mere om arbejdet med udgivelsen af Grundtvigs samlede værker. Hver time fortæller Jens Lei Wendel-Hansen en anekdote fra Grundtvigs politiske liv (kl. 13.30, 14.30 og 15.30).